Corak

Kurung Rabiya 5.0

01:49:00

SECANTIK RUPAMU

Kurung Rabiya 5.0 yang dinanti-nantikan kedatangannya KHAS anda. 

Apa yang special?  

Harga lebih ekonomi dengan kualiti fabrik dan kemasan jahitannya. Sangat berbaloi dengan kualiti yang diberikan. Menggunakan Lycra yang berkualiti tidak melekat pada tubuh badan dan sangat selesa dibila dipakai sepanjang hari. 

Ianya tebal tapi sangatlah disarankan memakai kain dalam dari mengelakkan fitnah dari mata-mata yang memandang. Potongannya yang loose cutting. 

Masih mengekalkan NURSING DAN WUDHUK FRIENDLY bagi memudahkan semua pakai di mana sahaja. Add value untuk para wanita yang menyusukan bayi dan untuk berwudhuk hanya singsing saja. Sangat mudahkan?? Memang Berbaloi-baloi.

Sejuk dan Selesa bila dipakai. Less iron, mudah dijaga, tahan lasak... Tak sempat gosok baju pun xpe, lewat bukan lagi masalah... capai baju dan terus pakai, tak gosok pun masih cantik lagi.... Ni yang Ramai Suka.. 

Pinggang kain full getah, insya Allah tak perlu risau, pinggang besar... muat lagi... Cutting Besar..

Hanya satu nak pesan, kurung Rabiya 5.0 WAJIB dibeli sebabnya adalah special dan limited edition. Nak tunggu keluaran seterusnya lambat sangat nak muncul.. Jadi ianya WAJIB ada di dalam almari anda dengan pilihan 13 design corak dan warna yang memikat dan gorges.

Material : Heavy Lycra Berkualiti
Size : XS,S,M,L,XL,2XL,3XL
Warna: Turquise Green, Midnight Blue, Turquise Blue, Dark Brown, Steelblue Purple, Yellow Purple, Red Fuchia, Dark Purple, Contra Light Blue, Green Red, White Blue, Dark Pink, Red White, 


"Anggun Syariah Sopan Bergaya Manis Sentiasa"


RETAIL PRICE: RM149.00 + FREE POSTAGE MALAYSIA

❖❖ Anda Regular Customers kami? Dapatkan HARGA SETIA anda dengan setiap belian ❖❖ 
❖❖ Join "Channel Telegram MGB Mall" untuk dapatkan MEMBERS SPECIAL PRICE 

WHOLESALES PRICE: HUBUNGI KAMI UNTUK DAPATKAN HARGA BORONG

You Might Also Like

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Welcome With Love

Email Saya Koleksi Terkini