Corak

Kurung Hannah

00:33:00

KEAYUAN TERSELAH 

Kurung Hannah Yang Dinanti-Nantikan. Ia Memang Nampak Sama Macam Koleksi Kami Yang Lain Tapi Ini Adalah Keluaran Khas Dan Sangat Special.

Apa Yang Special?  

Dengan Harga Ekonomi. Sangat Berbaloi Dengan Kualiti Yang Diberikan. Menggunakan Lycra Yang Berkualiti Tidak Melekat Pada Tubuh Badan Dan Sangat Selesa Bila Dipakai Sepanjang Hari. 

Paling Ramai Yang Suka, Kurung Ini Iron Less. Lambat Je, Tak Payah Nak Gosok-Gosok Dah Boleh Sarung Je. Tak Nampak Kedutannya Tu..

Ianya Tebal Tapi Sangatlah Disarankan Memakai Kain Dalam Dari Mengelakkan Fitnah Dari Mata-Mata Yang Memandang. Potongannya Yang Loose Cutting.

Masih Mengekalkan NURSING DAN WUDHUK FRIENDLY Bagi Memudahkan Semua Pakai Di Mana Sahaja. Add Value Untuk Para Wanita Yang Menyusukan Bayi Dan Untuk Berwudhuk Hanya Singsing Saja. Sangat Mudahkan??

Hanya Satu Nak Pesan, Kurung WAJIB Dibeli Sebabnya Adalah Special Dan Limited Edition. Nak Tunggu Keluaran Seterusnya Lambat Sangat Nak Muncul.. Jadi Ianya WAJIB Ada Di Dalam Almari Anda Dengan Pilihan 10 Design Corak Dan Warna Yang Memikat Dan Gorges.

Material : Lycra Berkualiti
Size : XS,S,M,L,XL,XXL,XXXL


"Anggun Syariah Sopan Bergaya Manis Sentiasa"RETAIL PRICE: 
RM139.00 + FREE POSTAGE MALAYSIA

You Might Also Like

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Welcome With Love

Email Saya Koleksi Terkini