Corak

Kurung Aisyaa

15:54:00

HEAVAN & OLD SCHOOL


Direka Menggunakan Material Cotton Menjadi Pilihan Ramai Peminat-Peminat Yang Tersendiri.

Yer La, Feedback Sangat-Sangat Positif Selama Jual Kurung Cotton Nie. Mana Taknya Material Atau Kainnya Yang Tahan Lama Dan Tahan Lasak. 2-3 Tahun Boleh Pakai Lagi. Kecuali Bila Saiz Bertukar. Yang Tu Tak Boleh Kami Nak Nolong. Hihihi..

Kainnya Yang Sejuk Dan Selesa Bila Dipakai. Kain Cotton Terkenal Dengan Selesai Bila Dipakai. Cutting Besar. Eheemmm.. Majoriti Peminat Kami Padan Pakai Baju Nie.. Jangan Mareee Yee... Mudah Jaga Lagi Tu, Material Cotton Memang Mudah Nak Dijaga.

Cuma Satu Kekurangan Kain Cotton Nie Mudah Kedut. Tapi Kain Cotton Cantik Dipakai Bila Ada Kedut-Kedut Sikit. Old School Gituu.. Sebab Tu Ramai Suka Dan Bagi Feedback Positif.. Material Yang Kami Jual Bukan Jenis Kain Cotton Yang Keras Kejung Tu Ye.. Kami Nyer Yang Lembut Dan Selesa Yang Amat.. 

Kain Cotton Memang Mengecut Yer Dan Material Kami Nie Kadar Kecutan Sangat Minima Pada Basuhan Pertama. Kami Biasa Cadangkan Pelanggan Kami Untuk Menambah Lemon Dalam Basuhan Pertama. Memang Akan Buat Kain Cotton Lebih Cun Dan Lebih Tahan/ Selalunya Basuhan Seterusnya Dah Ok. Takde Kecut-Kecut Dah..

Takde Sorok-Sorok. Material Cotton Memang Ada Peminat-Peminat Tersendiri. Alhamdulillah, Feedback Sangat-Sangat Baik Yang Kami Terima.

Jangan Tunggu Lama-Lama. Nanti Lama-Lama, Ia Diambil Orang.. Ewahh..

Material : English Cotton Berkualiti
Saiz : SS,S,M,L,XL,XXL,XXXL
Warna : Camberry, Black, Rosie Pink, Dark Purple, Mint Green, Light Pink, Dark Blue, Fhusia Pink"Anggun Syariah Sopan Bergaya Manis Sentiasa"SALES ONLY : RM99.00 + FREE POSTAGE MALAYSIA
RETAIL PRICE: RM139.00

You Might Also Like

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Welcome With Love

Email Saya Koleksi Terkini