Corak

Mini Kurung Tiara

00:09:00

KEYAKINANKU KEANGGUNANMU

Kurung Mini koleksi terkini keluaran khas raya tahun 2016. 

SATIN DUCHESS dan SONGKET yang tidak panas, tidak jarang, tidak mengikut tubuh badan. Kilatan satin membuatkan rekaan nampak Luxurious dan Exclusive.

NURSING FIRENDLY - Tak perlu menyorok dalam fitting room lagi. Zip yang kami gunakan tak tersekat-sekat, nak buka sebelah tangan dah boleh. Anak tak sempat nak nangis pun dah boleh terus BF kat mana.

Potongan princess / kembang beralun. Tak panas, tak jarang, paling best susah kedut dan tidak melekat pada badan lagi. Patuh Syariah kan?? Potongan dah semestinya loose cutting. 

WHUDUK FRIENDLY. mudah hanya singsing bila nak ambil whuduk. Basah-basah tiada lagi,

Potongan Tradisional baju kurung. Didatang  dengan 5 warna yang bakal menceriakan dan memeriahkan suasana.

Cara Basuhan : Cucian tangan dan basuhan mesin juga boleh

Material : Satin Duchess dan Songket
Saiz: 36.38.40.42.44.46.48
Warna : Maroon Red, Emerald Blue, Royal Blue, Dark Grey, Cream Beige


"Anggun Syariah Sopan Bergaya Manis Sentiasa"










RETAIL PRICE: RM249.00 + FREE POSTAGE MALAYSIA

❖❖ Regular Customers ~ Please PM FB / Whatsapp / Telegram 0127970254 for SPECIAL VALUE~ ❖❖ 
❖❖ Dapatkan MORE LESS untuk pembelian lebih dari 3 pasang ❖❖ 
❖❖ FRIDAY SUPER VALUE untuk pembelian yang dibuat pada hari JUMAAT saja ❖❖ 

You Might Also Like

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kami Mengalu-Alukan Kedatangan Anda

Hubungi Kami

Alamat : Batu Pahat, Johor
No Phone : 012-7970254 (WhatsApp/Telegram)
Email : mgbosem@gmail.com

SUBSCRIBE