Fursan Valentino

Jubah Dress Exclusive Cenderawasih

19:06:00

ANGGUN AYU SEDONDON

Jubah sedondon terkini keluaran khas raya tahun 2016. 

Kain Fursan Valentino. Kain nie memang bestt, tak panas, tak jarang, paling best susah kedut dan tidak melekat pada badan lagi. Patuh Syariah kan?? Potongan dah semestinya loose cutting. Memang susah tau nak cari kain macam nie di tempat lain. Hanya ada di D'yana saja ada dan rakan niaganya.

KAIN TENUN. Direka dengan menghiasi bahu, lengan dan sisi jubah yang sangat cantik. Supaya uall nampak lagi WOW!! Tak kisah apa majlis, dinner, sedondon pun cantik, super gorges gitu...

NURSING FRIENDLY. Tak perlu menyorok dalam fitting room lagi atau dicelah-celah barangan. Zip yang digunakan tak tersekat-sekat, nak buka sebelah tangan je, anak tak sempat nak nangis pun dan boleh terus menyusukan bayi di mana-mana saja.

WHUDUK FRIENDLY. Ada zip di lengan, mudah nak singsing bila nak ambil whuduk. Basah-basah tiada lagi,

Didatang  dengan 5 warna yang bakal menceriakan dan memeriahkan suasana.

Cara Basuhan : Cucian tangan dan basuhan mesin juga boleh

Material: Fursan Valentino
Jenis Fursan, Kualiti Bagus, Tak Jarang, Tak Panas, Senang Iron
Dewasa: 34, 36, 38, 40
Budak: XL, S, M, L
Aksesori : Kain Tenun
Kod : 6475 & 6475K


"Anggun Syariah Sopan Bergaya Manis Sentiasa"

























SALES ONLY : DEWASA RM110.00 | KIDS RM89.00 + FREE POSTAGE
RETAIL PRICE: 
MOM : RM159.00 | KIDS : RM119.00

❖❖ Anda Regular Customers kami? Dapatkan HARGA SETIA anda dengan setiap belian ❖❖ 
❖❖ Join "Channel Telegram MGB Mall" untuk dapatkan MEMBERS SPECIAL PRICE 

You Might Also Like

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kami Mengalu-Alukan Kedatangan Anda

Hubungi Kami

Alamat : Batu Pahat, Johor
No Phone : 012-7970254 (WhatsApp/Telegram)
Email : mgbosem@gmail.com

SUBSCRIBE