Corak

Dress Elvyna

00:05:00

INSPIRASI KEYAKINANMU

DRESS ELVYNA YANG SANGAT CANTIK KEBABOM

Bahang raya dah sampai!

Terbaru! Dress Elvyna.

Dress yang bakal menjadi pilihan dipakai dari 1 hingga 30 syawal. 2 corak yang tidak terlalu heavy tapi terlalu mengancam buat si pemakai

🍀7 colour  yang sangat menawan
🍀Material Poly crepe ringan yang mudah diurus
🍀Serap peluh dan sesuai sangat dengan cuaca  sekarang.
🍀Nursing dan wudhu friendly (hidden zip)
🍀Disediakan poket,lepas sangat nak letak dompet, kunci,hp dan pelbagai lagi
🍀Cutting A loose selesa dipakai ke mana saja

Bertambah best dress elvyna sesuai dipakai kemana saja. Tengok lah gambar model kali ini, ada yang di lalang, ada di belukar dan paling best ke dapur pun sesuai. Apatah lagi kalau kita pakai pergi rumah sedara mara makan ketupatt, ohh lagi mengancam cik kiah! hehe

Dah jangan pikir panjang, kan melepas bukan sekadar mengoncang hati tapi patah pula hatinya

Mari tengok lekas lekas dan order lekas lekas. Harga kali ni tak payah korek tabung ayam taw 😀

Material : Poly Crepe
Saiz: S,M,L,XL,XXL,XXL


"Anggun Syariah Sopan Bergaya Manis Sentiasa"












RETAIL PRICE: RM110.00 + FREE POSTAGE MALAYSIA

❖❖ Regular Customers ~ Please PM FB / Whatsapp / Telegram 0127970254 for SPECIAL VALUE~ ❖❖ 
❖❖ Dapatkan MORE LESS untuk pembelian lebih dari 3 pasang ❖❖ 
❖❖ FRIDAY SUPER VALUE untuk pembelian yang dibuat pada hari JUMAAT saja ❖❖ 

WHOLESALES PRICE: HUBUNGI KAMI UNTUK DAPATKAN HARGA

You Might Also Like

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kami Mengalu-Alukan Kedatangan Anda

Hubungi Kami

Alamat : Batu Pahat, Johor
No Phone : 012-7970254 (WhatsApp/Telegram)
Email : mgbosem@gmail.com

SUBSCRIBE