Baju Melayu

Set Couple Exclusive Ariqin

11:13:00

SEHATI SEJIWA, KAU YANG SATU

Keluaran khas set couple untuk raya tahun 2016 nie... Sepadan kan?? Ayu dan segak seiringan... So lovely

Rekaan jubah wanita yang elegant menggunakan fabrik wolly crepe yang berkualiti. Pastinya memang bestt, tak panas, tak jarang dan tidak melekat pada badan lagi. Patuh Syariah kan?? Potongan dah semestinya loose cutting. Memang susah tau nak cari kain macam nie di tempat lain. Hanya ada di Most Gorgeous Boutique saja.

NURSING FRIENDLY. Tak perlu menyorok dalam fitting room lagi atau dicelah-celah barangan. Zip yang digunakan tak tersekat-sekat, nak buka sebelah tangan je, anak tak sempat nak nangis pun dan boleh terus menyusukan bayi di mana-mana saja.

WHUDUK FRIENDLY. Ada zip di lengan, mudah nak singsing bila nak ambil whuduk. Basah-basah tiada lagi. 

Mempunyai hidden zip di belakang bagi membantu memudahkan pemakaian. PALING BEST ada side pocket di kiri dan kanan.. letaklah apa saja, baik handphone, kunci, bag duit dan mungkin keperluan kecil untuk si comel anda... Dah tentu tak tercicir...

BAJU MELAYU rekaan lain dari kebiasaan, memang tampil tampan di samping pasangan yang jelita. Potongan leher cekak musang dan berkocek juga di bahagian depan.

Didatang  dengan 5 warna yang bakal menceriakan dan memeriahkan suasana.

Cara Basuhan : Cucian tangan dan basuhan mesin juga boleh

Material : Wolly Crepe Berkualiti
Saiz: 
Wanita : S,M,L,XL
Lelaki : S,M,L,XL
Aksesori : Sulam (Jubah Wanita)
Warna : Bistre brown, emerald green, maroon, purple dan royal blue


"Anggun Syariah Sopan Bergaya Manis Sentiasa"











SPECIAL PRICE ONLY : RM320.00 + FREE POSTAGE MALAYSIA

❖❖ Regular Customers ~ Please PM FB / Whatsapp / Telegram 0127970254 for SPECIAL VALUE~ ❖❖ 
❖❖ Dapatkan MORE LESS untuk pembelian lebih dari 3 pasang ❖❖ 
❖❖ FRIDAY SUPER VALUE untuk pembelian yang dibuat pada hari JUMAAT saja ❖❖ 

** KAMI ADA MEMBUAT PENGHANTARAN KE NEGARA LAIN SELAIN MALAYSIA

You Might Also Like

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kami Mengalu-Alukan Kedatangan Anda

Hubungi Kami

Alamat : Batu Pahat, Johor
No Phone : 012-7970254 (WhatsApp/Telegram)
Email : mgbosem@gmail.com

SUBSCRIBE