D'yana Pearl

Jubah Rachel

22:59:00

AURA KEANGGUNANMU

Jubah koleksi terkini keluaran khas raya tahun 2016. 

Kain D'YANA PEARL (Kain Signature D'yana). Kain nie memang bestt, tak panas, tak jarang dan tidak melekat pada badan lagi. Patuh Syariah kan?? Potongan dah semestinya loose cutting,

NURSING FRIENDLY. Tak perlu menyorok dalam fitting room lagi atau dicelah-celah barangan. Zip yang digunakan tak tersekat-sekat, nak buka sebelah tangan je, anak tak sempat nak nangis pun dan boleh terus menyusukan bayi di mana-mana saja.

WHUDUK FRIENDLY. Ada zip di lengan, mudah nak singsing bila nak ambil whuduk. Basah-basah tiada lagi,

Didatang  dengan 5 warna yang bakal menceriakan dan memeriahkan suasana. Red burgundy, navy blue, aqua mint, mocha beige

Cara Basuhan : Cucian tangan dan basuhan mesin juga boleh

Material : Dyana Pearl
Saiz: 36.38.40.42.44.46.48


"Anggun Syariah Sopan Bergaya Manis Sentiasa"











RETAIL PRICE: RM235.00 + FREE POSTAGE MALAYSIA

❖❖ Regular Customers ~ Please PM FB / Whatsapp / Telegram 0127970254 for SPECIAL VALUE~ ❖❖ 
❖❖ Dapatkan MORE LESS untuk pembelian lebih dari 3 pasang ❖❖ 
❖❖ FRIDAY SUPER VALUE untuk pembelian yang dibuat pada hari JUMAAT saja ❖❖ 

You Might Also Like

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kami Mengalu-Alukan Kedatangan Anda

Hubungi Kami

Alamat : Batu Pahat, Johor
No Phone : 012-7970254 (WhatsApp/Telegram)
Email : mgbosem@gmail.com

SUBSCRIBE