D'yana Pearl

Jubah Blaire

23:13:00

INSPIRASI KEYAKINANMU

Jubah koleksi terkini keluaran khas raya tahun 2016. 

Kain D'YANA PEARL (Kain Signature D'yana). Kain nie memang bestt, tak panas, tak jarang dan tidak melekat pada badan lagi. Patuh Syariah kan?? Potongan dah semestinya loose cutting. Memang susah tau nak cari kain macam nie di tempat lain. Hanya ada di D'yana saja ada dan rakan niaganya.

MULTICOLOUR EMBROIDERY. Design ini memang specialty, biasanya embroidery sewarna saja. tapi yang nie ada 3 warna. WOW! Konfem kawan-kawan dengki sis pakai baju ini.

NURSING FRIENDLY. Tak perlu menyorok dalam fitting room lagi atau dicelah-celah barangan. Zip yang digunakan tak tersekat-sekat, nak buka sebelah tangan je, anak tak sempat nak nangis pun dan boleh terus menyusukan bayi di mana-mana saja.

WHUDUK FRIENDLY. Ada zip di lengan, mudah nak singsing bila nak ambil whuduk. Basah-basah tiada lagi,

Didatang  dengan 5 warna yang bakal menceriakan dan memeriahkan suasana.
Turquise, nude dan dark blue

Cara Basuhan : Cucian tangan dan basuhan mesin juga boleh

Material : Dyana Pearl
Saiz: 36.38.40.42.44.46.48
Aksesori : Sulam Embroidery



"Anggun Syariah Sopan Bergaya Manis Sentiasa"








RETAIL PRICE: RM235.00 + FREE POSTAGE MALAYSIA

❖❖ Regular Customers ~ Please PM FB / Whatsapp / Telegram 0127970254 for SPECIAL VALUE~ ❖❖ 
❖❖ Dapatkan MORE LESS untuk pembelian lebih dari 3 pasang ❖❖ 
❖❖ FRIDAY SUPER VALUE untuk pembelian yang dibuat pada hari JUMAAT saja ❖❖ 

You Might Also Like

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kami Mengalu-Alukan Kedatangan Anda

Hubungi Kami

Alamat : Batu Pahat, Johor
No Phone : 012-7970254 (WhatsApp/Telegram)
Email : mgbosem@gmail.com

SUBSCRIBE