Corak

Kurung Eva

23:23:00

MALAR SEGAR MEWARNAI DIRI

Baru tunjuk sekeping teaser dah ramai berani letak deposit. Hebatt semacam penangan kali ini

Tak sabar nak raya ke  macam mana? Ke takut sold out, hehe

Iyaa lain dari yang lain kurung eva bakal mengusik hati yang memandang

Ini dia kisah si Kurung EVA

:) Material crepe ringan yang lembut umpama kapas sejuk
:) Kurung moden tapi masih mengekalkan muslimah
:) Cutting Kain A line yang tak membataskan pergerakan
:) Nursing dan wudhu friendly
:) 8 design yang tak pernah jumpa di tempat lain
:) Size S-XXXl

Raya dah tak lama korang, jangan cari baju saat akhir nanti yang dikejar tak dapat yang dikendong berciciran gituu

Beli sesiap simpan dalam almari raya nanti pakai naa. Tapi amat digalakkan beli dua tiga design sebab takut terpakai sebelum raya, hehe perempuan kan 😀

Dah jangan pikir jauhh sangat, nanti disambar orang sebab Stok teramat LIMITED

Material : Crepe
Size : S,M,L,XL,XXL,XXXL


"Anggun Syariah Sopan Bergaya Manis Sentiasa"

















RETAIL PRICE: RM129.00 + FREE POSTAGE MALAYSIA

❖❖ Regular Customers ~ Please PM FB / Whatsapp / Telegram 0127970254 for SPECIAL VALUE~ ❖❖ 
❖❖ Dapatkan MORE LESS untuk pembelian lebih dari 3 pasang ❖❖ 
❖❖ FRIDAY SUPER VALUE untuk pembelian yang dibuat pada hari JUMAAT saja ❖❖ 

DIBUKA UNTUK BORONG: MIN 10PCS. HUBUNGI KAMI UNTUK DAPATKAN HARGA

You Might Also Like

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kami Mengalu-Alukan Kedatangan Anda

Hubungi Kami

Alamat : Batu Pahat, Johor
No Phone : 012-7970254 (WhatsApp/Telegram)
Email : mgbosem@gmail.com

SUBSCRIBE