Blouse

Blouse Tania

15:44:00

INSPIRASI KEANGGUNAN MUSLIMAH


Tak kurang hebat dari yahaira, tania hadir mengikut jejak langkah dan mengubati dukaa yang tak sempat beli tapi dah sold out. Bertabahlah dan kami sangat memahami

KEHEBATAN TANIA

Material poly crepe (ringan). Tak melekap di badan, tak mudah kedut, less ironing. Nursing dan wudhu friendly labuh menutup punggung saiz SS-XXL. 

Ada yang tanya blouse ni nak pakai dengan apa yer? Meh kalau nak p office ke mengajar ke elok sopan sangat dah pakai dengan skirt. Kalau nak sesantai p shopping mall ke pakai lah seluar memang elegant tahap gigit jari bagi mata yang memandang. Gituu

5 colour hot yang sangat letupp. Colour yang sangat fresh rasa nak pakai je semua k!

Habaq sini mana nak dapat blouse muslimah moden dengan zip bukan calang calang dekat tangan tu dengan harga gini.

Kami faham sebab kami jugak pembeli, ekonomi sekarang selagi boleh jimat kita jimat. Selagi boleh dapat baju cantik moden sopan patuh syariah dengan harga tutup mata je transfer apa salahnyaa yer dak?

Tapi stok limited, jangan jadi kisah yahaira sampai ada merajuk tak dapat  beli.

Lekas order k, tak sampai hati taww nak reply whatsapp kekakak nanti “maaf sis blouse tania dah sold out”. hmmm

Material : Poly Crepe
Size : SS. S. M. L. XL. XXL. XXXL


"Anggun Syariah Sopan Bergaya Manis Sentiasa"















NOW SALES ONLY: RM69.00 + FREE POSTAGE MALAYSIA
NORMAL PRICE: RM89.00
❖❖ Regular Customers ~ Please PM FB / Whatsapp / Telegram 0127970254 for SPECIAL VALUE~ ❖❖ 
❖❖ Dapatkan MORE LESS untuk pembelian lebih dari 3 pasang ❖❖ 
❖❖ FRIDAY SUPER VALUE untuk pembelian yang dibuat pada hari JUMAAT saja ❖❖ 

WHOLESALES PRICE: HUBUNGI KAMI UNTUK MENDAPATKAN HARGA BORONG. MIN ORDER 10PCS

You Might Also Like

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kami Mengalu-Alukan Kedatangan Anda

Hubungi Kami

Alamat : Batu Pahat, Johor
No Phone : 012-7970254 (WhatsApp/Telegram)
Email : mgbosem@gmail.com

SUBSCRIBE