Kurung Moden

Kurung Mysara Nursing

13:14:00

Koleksi Edisi Khas Lebaran kali ini menampilkan Kurung Mysara Nursing yang LEBIH MEMPERSONA dan LEBIH MENGANCAM dengan sentuhan fabrik berkualiti dari Dull Satin dan Vietnam Silk. Kurung 2 dalam 1 ini direka dengan mengekalkan rekaan khusus MESRA NURSING & MESRA WHUDUK.

Apa yang menariknya koleksi kali ini kombinasi Vietnam Silk / Sutera Vietnam ini adalah sangat lembut tetapi berat dan tahan lasak. Rekaan yang halus menjadikan pakaian kelihatan terletak. Kain ini tidak panas dan tidak jarang – tidak perlu lining.

Motif bunganya kelihatan timbul dan menampakkan dua tona warna berlainan apabila dipandang dari sudut yang berbeza. Bagi kain berwarna ungu, motifnya kelihatan berwana hitam dan hijau gelap dan bagi kain berwarna oren, motifnya berwarna kuning dan emas.

Rekaan kolar bulat dan 2 hiding zip yang dijahit kemas di kiri dan kanan baju sangat membantu para ibu menyusukan bayinya. Lengan terbuka yang mudah disengseng yang Mesra Wudhuk. Potongan baju yang longgar yang dipadankan dengan kain potongan kembang. Cantik juga digayakan oleh Pregnant Mommys.

Material: Dull Satin dan Vietnam Silk
Fabrik berkualiti, sangat selesa dan tahan lasak.
Saiz: SS,S,M,L,XL,XXL,XXXL "Anggun Syariah Sopan Bergaya Manis Sentiasa"
SALES ONLY: RM99.00 + FREE POSTAGE MALAYSIA
(JIMAT RM50.00)
NORMAL PRICE RETAIL: RM149.00

You Might Also Like

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kami Mengalu-Alukan Kedatangan Anda

Hubungi Kami

Alamat : Batu Pahat, Johor
No Phone : 012-7970254 (WhatsApp/Telegram)
Email : mgbosem@gmail.com

SUBSCRIBE