Corak

Jubah Riben Arissa 2

16:46:00

LIMITED EDITION!!!


Special utk gegirl, JUBAH RIBEN ARISSA menjadi design pilihan setiap tahun. Kali ini keluar dgn latest design corak lace dengan 7 warna pilihan. Material Cotton Satin lembut dipadankan dengan Cotton bercorak, sesuai sangat untuk kanak-kanak yang lincah tampil bergaya sepanjang hari. Yang bestnya, saiz untuk baby newborn pun ada tau! Bolehla sedondon dengan kakaknya di pagi raya.

-----------------------------------------
COMELNYA JUBAH RIBEN ARISSA NI
-----------------------------------------

Ni nak citer sikit kenapa setiap tahun kami keluarkan JUBAH RIBEN ARISSA ni? Mesti mommies nak tau kan. Jom baca 7 fakta nie

➊ WARNA CERIA - Koleksi ini mempunyai 7 warna ceria favourite kanak-kanak

 COTTON SELESA - Padanan material Cotton Satin plain dan English Cotton corak menjamin keselesaan gegirl.

 ZIP SOROK - Pemilihan zip sorok dengan jahitan yang kemas. Tak nampak macam ada zip

 SARUNG DAN ZIP - Zip depan senang sangat nak pakai untuk anak-anak yang aktif nie. Gegirl pun boleh pakai sorang-sorang je. Takyah tunggu mommies kan..

 PLEATED JUBAH - Jahitan leasted jubah supaya lebih kembang ala-ala princess.

 READY STOCK - Semua saiz READY STOCK. Takyah tunggu lama-lama. Terus boleh pakai.

 SEDONDON ADIK KAKAK - Mommies jangan terperanjat plak tau!! Saiz baby pun ada!! Saiz bermula dari baby newborn hingga umur 9 tahun, boleh la mereka pakai sedondon. alahai, sweet nya..

Material: High Quality Cotton Satin & Cotton Corak
Saiz Anak: 
0-6 month
6-12 month
1y (suits for 1 to 2 year)
2y (suits for 2 to 3 year)
3y (suits for 3 to 4 year)
4y (suits for 4 to 5 year)
5y (suits for 5 to 6 year)
6y-7y (suits for 6 to 7 year)
8y-9y (suits for 8 to 9 year)
Warna : Blue Mint, Hot Pink, Maroon, Olive Green, Orange Brown, Purple, Royal Blue



"Segak Cantik Kemas Selesa Si Comel Ceria"














LIMITED TIME OFFER RAYA ONLY RM99.00 + FREE POSTAGE
RETAIL PRICE ONLY: 
RM139.00 + FREE POSTAGE MALAYSIA



❖❖ Anda Regular Customers kami? Dapatkan HARGA SETIA anda dengan setiap belian ❖❖ 


You Might Also Like

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kami Mengalu-Alukan Kedatangan Anda

Hubungi Kami

Alamat : Batu Pahat, Johor
No Phone : 012-7970254 (WhatsApp/Telegram)
Email : mgbosem@gmail.com

SUBSCRIBE