Muslimah Inspirations. Get Difference In Familiarity With Us. Wholesales And Retail. Enjoy your shopping.
RSS

Iklan Penaja

Wednesday, 25 May 2016

Kurung Moden Qaisara

AURA KEANGGUNANMU

Pilihan tepat untuk tampil bergaya simple dan anggun. Kurung Qaisara direka istimewa untuk hari raya. Diperbuat daripada kain Korea Crepe yang berkualiti. Lengan yang MESRA WHUDUK.

Dipakai kemas dan terletak bila dipakai tidak melekat dibadan, lebih tebal, tidak jarang, sejuk, tidak panas, mudah di gosok, tidak licin dan yang paling penting tidak mengikut bentuk badan menutup aurat dengan sempurna. Potongan mermaid/duyung untuk kain.

Sangat sesuai digayakan untuk raya, majlis-majlis keraian, dinner mahupun ke pejabat tau... Yang pasti, anda akan menjadi si gadis paling jelita di hari yang penuh bermakna itu nanti..

Kurung yang wajib ada dalam almari anda ini didatangkan khas 4 rona colour yang sangat HOT dan gorges.

Material : Korean Crepe
Aksesori : Bunga 3D dan manik
Size : 34,36,38,40


"Anggun Syariah Sopan Bergaya Manis Sentiasa"






Kurung Moden Tyra


AURA KEANGGUNANMU

Ingin busana yang menyerlahkan keanggunan dan nampak sangat elegan untuk digayakan ke majlis-majlis istimewa, terutama dapat digayakan sedondon bersama tersayang??

Pilihan tepat untuk anda yang mencari koleksi tampil dengan bergaya anggun dan elegant. Kurung Tyra direka istimewa untuk hari raya. Diperbuat daripada kain Dyana Dutchess yang berkualiti tinggi. Lengan yang MESRA WHUDUK.

Efek flowy. Sesuai untuk uolls yang nak nampak ala-ala princess

Dipakai kemas dan terletak bila dipakai tidak melekat dibadan, tidak jarang, sejuk, tidak panas dan yang paling penting tidak mengikut bentuk badan menutup aurat dengan sempurna. Potongan mermaid/duyung untuk kain.

Sangat sesuai digayakan untuk raya, majlis pertunangan, majlis-majlis keraian, dinner mahupun ke pejabat tau... Yang pasti, anda akan menjadi si gadis paling jelita di hari yang penuh bermakna itu nanti..

Kurung yang wajib ada dalam almari anda ini didatangkan khas 5 rona colour yang sangat HOT dan gorges.

Material : Exclusive Dyana Dutchess 
Size : 36,38,40,42,44,46


"Anggun Syariah Sopan Bergaya Manis Sentiasa"





Kurung Moden Zizilia Plus Size

Tampil LEBIH BERKEYAKINAN, ANGGUN DAN SOPAN 

Siapa kata Plus Size tidak boleh bergaya. Sekrang pelbagai koleksi kami sediakan untuk anda tampil bergaya dari biasa tau.. 

Kurung moden exclusive zizilia yang direka kemas dan teliti jahitan manik serta lace mewah, padat menghiasi baju kurung. Menaikan lagi seri dan keanggunan si pemakai. 

Berkolar bulat dan mempunyai hiding zip di bahagian belakang bagi memudahkan pemakaian. Lengan yang MESRA WUDUK. Potongan kain kembang akan membuatkan si pemakai lebih selesa dan pinggang full getah. 

Sangat sesuai digayakan untuk dinner, kenduri-kendara mahupun Majlis-majlis keraian lain.

Material : Chiffon kualiti tinggi. 
Fabrik halus, lembut, kemas terletak dan sangat selesa dipakai.
Aksesori : Beading Lace & Manik Exclusive 
Size : 48.50.52.54.56
4 warna pilihan yang MESTI Ada dalam almari siss


"Anggun Syariah Sopan Bergaya Manis Sentiasa"






Jubah Dawarna & Kurtamen

SEHATI SEJIWA, KAU YANG SATU

Keluaran khas set couple untuk raya tahun 2016 nie... Sepadan kan?? Ayu dan segak seiringan... So lovely

Rekaan jubah wanita yang elegant menggunakan fabrik wolly crepe yang berkualiti. Pastinya memang bestt, tak panas, tak jarang dan tidak melekat pada badan lagi. Patuh Syariah kan?? Potongan dah semestinya loose cutting. Memang susah tau nak cari kain macam nie di tempat lain. Hanya ada di Most Gorgeous Boutique saja.

NURSING FRIENDLY. Tak perlu menyorok dalam fitting room lagi atau dicelah-celah barangan. Zip yang digunakan tak tersekat-sekat, nak buka sebelah tangan je, anak tak sempat nak nangis pun dan boleh terus menyusukan bayi di mana-mana saja.

WHUDUK FRIENDLY. Ada zip di lengan, mudah nak singsing bila nak ambil whuduk. Basah-basah tiada lagi. 

PALING BEST ada side pocket di kiri dan kanan.. letaklah apa saja, baik handphone, kunci, bag duit dan mungkin keperluan kecil untuk si comel anda... Dah tentu tak tercicir...

BAJU MELAYU rekaan lain dari kebiasaan, memang tampil elegant di samping pasangan yang jelita. Potongan leher cekak musang, butang sudah siap terpasang dan berkocek sisi.

Didatang  dengan 4 warna yang bakal menceriakan dan memeriahkan suasana.

Material : Wolly Crepe Berkualiti
Saiz: Wanita : S,M,L,XL  |  Lelaki : S,M,L,XL


"Anggun Syariah Sopan Bergaya Manis Sentiasa"







Jubah Lacey

SIMPLE BERGAYA STYLO

Mencari jubah yang simple dan mempunyai aksesori yang sederhana tidak terlalu sarat. Pilihan tepat untuk anda. 

NURSING FRIENDLY. Tak perlu menyorok dalam fitting room lagi atau dicelah-celah barangan. Zip yang digunakan tak tersekat-sekat, nak buka sebelah tangan je, anak tak sempat nak nangis pun dan boleh terus menyusukan bayi di mana-mana saja.

Lengan terbuka yang dikemaskan dengan hidden zip; MESRA WUDHUK. Potongan dress "A Cut". Diperincikan lagi dengan kemasan lace di lengan jubah.

Sangat sesuai digayakan untuk di hari raya, bridesmaid, dinner, majlis-majlis keraian yang bertema pun juga sesuai. Mempunyai 10 rona warna HOT yang bakal menyerikan tahun baru dearest. ^_^

Material : Italian Crepe
Tidak jarang, tidak panas dan selesa di pakai. (Bagi mengelakkan fitnah, adalah digalakkan memakai kain dalam)
Aksesori : Lace
Saiz: Free Size (Fits for size s to xl)


"Anggun Syariah Sopan Bergaya Manis Sentiasa"






Kurung Moden Dian


KEANGGUNAN WANITA MUSLIMAH

Kurung Dian yang menggunakan moss crepe berkualiti dan kemasan jahitan yang bakal memberikan kepuasan pada diri pemiliknya.

MESRA WUDUK, lengan yang terbuka dikemaskan lagi dengan hidden zip. Potongan kain kembang beralun di bahagian bawah. Bakal memberikan keselesan maksimum dalam setiap langkah sepanjang hari. 

Juga mempunyai span di bahu agar menampak pemakai tampil lebih kemas dan jatuh terletak pakaiannya. Mempunyai hidden zip di belakang bagi membantu memudahkan pemakaian.

Diperincikan lagi dengan lace exclusive dan taburan manik agar pemakai tampil lebih anggun 

Sangat sesuai dipergayakan di hari raya, majlis-majlis keraian, bridesmaid dan dinner. Wajib ada dalam almari anda ini didatangkan khas 5 rona colour yang sangat exclusive dan gorges.

Material : Moss Crepe
Aksesori : Exclusive Lace dan taburan manik
Size : 36.38.40.42.44


"Anggun Syariah Sopan Bergaya Manis Sentiasa"






Jubah Tunia

INSPIRASI KEYAKINAN KEANGGUNANKU

Mencari jubah yang simple dan mempunyai aksesori yang sederhana tidak terlalu sarat. Pilihan tepat untuk anda. 

NURSING FRIENDLY. Tak perlu menyorok dalam fitting room lagi atau dicelah-celah barangan. Zip yang digunakan tak tersekat-sekat, nak buka sebelah tangan je, anak tak sempat nak nangis pun dan boleh terus menyusukan bayi di mana-mana saja.

Lengan terbuka yang dikemaskan dengan hidden zip; MESRA WUDHUK. Potongan dress "A Cut". Diperincikan lagi dengan kemasan dokoh di badan jubah.

Sangat sesuai digayakan untuk di hari raya, bridesmaid, dinner, majlis-majlis keraian yang bertema pun juga sesuai. Mempunyai 10 rona warna HOT yang bakal menyerikan tahun baru dearest. ^_^

Material : Italian Crepe
Tidak jarang, tidak panas dan selesa di pakai. (Bagi mengelakkan fitnah, adalah digalakkan memakai kain dalam)
Aksesori : Dokoh
Saiz: Free Size (Fits for size s to xl)


"Anggun Syariah Sopan Bergaya Manis Sentiasa"






Tuesday, 24 May 2016

Jubah Yuri

INSPIRASI KEYAKINAN KEANGGUNANKU

Mencari jubah yang simple dan mempunyai aksesori yang sederhana tidak terlalu sarat. Pilihan tepat untuk anda. 

NURSING FRIENDLY. Tak perlu menyorok dalam fitting room lagi atau dicelah-celah barangan. Zip yang digunakan tak tersekat-sekat, nak buka sebelah tangan je, anak tak sempat nak nangis pun dan boleh terus menyusukan bayi di mana-mana saja.

Lengan terbuka yang dikemaskan dengan hidden zip; MESRA WUDHUK. Potongan dress "A Cut". Diperincikan lagi dengan kemasan lace di lengan.

Sangat sesuai digayakan untuk di hari raya, bridesmaid, dinner, majlis-majlis keraian yang bertema pun juga sesuai. Mempunyai 10 rona warna HOT yang bakal menyerikan tahun baru dearest. ^_^

Material : Italian Crepe
Tidak jarang, tidak panas dan selesa di pakai. (Bagi mengelakkan fitnah, adalah digalakkan memakai kain dalam)
Aksesori : Lace
Saiz: Free Size (Fits for size s to xl)


"Anggun Syariah Sopan Bergaya Manis Sentiasa"






Dress Camelia Tweed

INSPIRASI KEYAKINANMU

Dress Camelia Tweed direka menggunakan kain como crepe yang pastinya lembut dan paling penting jatuh terlerak bila dipakai. Dress yang diperincikan dengan tweed yang bakal menceriakan dan memberi seri kepada pemakainya.

Potongan princess / kembang beralun. Tak panas, tak jarang, paling best susah kedut dan tidak melekat pada badan lagi. Patuh Syariah kan?? Potongan dah semestinya loose cutting. 

NURSING FRIENDLY. Ada diamond zip di dada, mudah untuk para wanita menyusukan bayi. Dah tak perlu nak sorok-sorok lagi...

WHUDUK FRIENDLY. Ada zip di lengan, mudah nak singsing bila nak ambil whuduk. Basah-basah tiada lagi,

Didatang  dengan 6 warna yang bakal menceriakan dan memeriahkan suasana.

Cara Basuhan : Cucian tangan dan basuhan mesin juga boleh

Material : Como Crepe Berkualiti
Mudah dijaga, senang di iron, tahan lasak, 
Saiz: S,M,L,XL,XXL
Aksesori : Tweed (Dijahit cantum pada baju)


"Anggun Syariah Sopan Bergaya Manis Sentiasa"






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...