Muslimah Inspirations. Get Difference In Familiarity With Us. Wholesales And Retail. Enjoy your shopping.
RSS

Iklan Penaja

Monday, 25 April 2016

Dress Shasmeen Plus Size

SIMPLE BERGAYA BERTAMBAH YAKIN

Siapa kata Plus Size tak boleh bergaya? Nak nak raya nie kena la meletop kebabom kan. Tailor pun dan full hand. Aduh!! Menangis di bucu katil.... Sobsob

Berkolar bulat dan mempunyai hidden zip di dada yang MESRA NURSING membantu sis menyusukan bayi dengan selesa. Tak perlu lagi berkejar mencari nursing room atau menyorok di celah-celah barang. Lengan yang MESRA WHUDUK

Potongan A cut yang patuh syariah. Paling best ada poket sisi di kiri dan kanan.

Sesuai digayakan secara kasul, majlis-majlis keraian, dinner dan raya. Anggun dengan 5 warna HOT yang boleh dipadankan baju melayu

Material : Wolly Crepe
Size : Free Size (rujuk carta ukuran)


"Anggun Syariah Sopan Bergaya Manis Sentiasa"





Sunday, 24 April 2016

Kurung Moden Olivia

INSPIRASI MUSLIMAH

Kurung moden yang menggunakan fabrik berkualiti yang diperincikan lagi dengan lace dan manik menampilkan si pemakai tampak lebih anggun dan exclusive. 

Berkolar bulat, direka dengan hidden zip di belakang bagi memudahkan pemakaian. Lengan yang MESRA WHUDUK. Tampil Exclusive di Hari Raya. Juga sesuai digayakan untuk majlis dinner, majlis tunang, majis perkahwinan dan majlis-majlis keraian.

Material : Obis Crepe Berkualiti
Tidak jarang, jenis kain sejuk, lembut, tidak mudah kedut, sangat selesa, sangat menarik serta bergaya
Aksesori: Lace dan Manik Exclusive Terbaru
Size : 34.36.38.40.42
4 pilihan warna yang memikat hati

Set Padanan Baju Melayu
Material : Sakura Silk / Satin Berkilat
Saiz : S,M,L,XL,XXL


"Anggun Syariah Sopan Bergaya Manis Sentiasa"





Kurung Moden Karlisa

INSPIRASI MUSLIMAH


Kurung moden yang menggunakan fabrik berkualiti yang diperincikan lagi dengan lace dan manik menampilkan si pemakai tampak lebih anggun dan exclusive. 

Berkolar bulat, direka dengan hidden zip di belakang bagi memudahkan pemakaian. Lengan yang MESRA WHUDUK. Tampil Exclusive di Hari Raya. Juga sesuai digayakan untuk majlis dinner, majlis tunang, majis perkahwinan dan majlis-majlis keraian.

Material : Obis Crepe Berkualiti
Tidak jarang, jenis kain sejuk, lembut, tidak mudah kedut, sangat selesa, sangat menarik serta bergaya
Aksesori: Lace dan Manik Exclusive Terbaru
Size : 34.36.38.40.42
4 pilihan warna yang memikat hati

Set Padanan Baju Melayu
Material : Sakura Silk / Satin Berkilat
Saiz : S,M,L,XL


"Anggun Syariah Sopan Bergaya Manis Sentiasa"





Kurung Moden Camelia

ANGGUN PERSONA


Kurung moden yang menggunakan fabrik berkualiti yang diperincikan lagi dengan lace dan manik menampilkan si pemakai tampak lebih anggun dan exclusive. 

Berkolar bulat, direka dengan hidden zip di belakang bagi memudahkan pemakaian. Lengan yang MESRA WHUDUK. Tampil Exclusive di Hari Raya. Juga sesuai digayakan untuk majlis dinner, majlis tunang, majis perkahwinan dan majlis-majlis keraian.

Material : Obis Crepe Berkualiti
Tidak jarang, jenis kain sejuk, lembut, tidak mudah kedut, sangat selesa, sangat menarik serta bergaya
Aksesori: Lace dan Manik Exclusive Terbaru
Size : 34.36.38.40.42
4 pilihan warna yang memikat hati


"Anggun Syariah Sopan Bergaya Manis Sentiasa"




Kurung Moden Asmida

AYU MEMPERSONA


Kurung moden yang menggunakan fabrik berkualiti yang diperincikan lagi dengan lace dan manik menampilkan si pemakai tampak lebih anggun dan exclusive. 

Berkolar bulat, direka dengan hidden zip di belakang bagi memudahkan pemakaian. Lengan yang MESRA WHUDUK. Tampil Exclusive di Hari Raya. Juga sesuai digayakan untuk majlis dinner, majlis tunang, majis perkahwinan dan majlis-majlis keraian.

Material : Obis Crepe Berkualiti
Tidak jarang, jenis kain sejuk, lembut, tidak mudah kedut, sangat selesa, sangat menarik serta bergaya
Aksesori: Lace dan Manik Exclusive Terbaru
Size : 36.38.40.42


"Anggun Syariah Sopan Bergaya Manis Sentiasa"


Saturday, 23 April 2016

Kurung Moden Delaila

ANGGUN PERSONA


Kurung moden yang menggunakan fabrik berkualiti yang diperincikan lagi dengan lace dan manik menampilkan si pemakai tampak lebih anggun dan exclusive. 

Berkolar bulat, direka dengan hidden zip di belakang bagi memudahkan pemakaian. Lengan yang MESRA WHUDUK. Tampil Exclusive di Hari Raya. Juga sesuai digayakan untuk majlis dinner, majlis tunang, majis perkahwinan dan majlis-majlis keraian.

Material : Obis Crepe Berkualiti
Tidak jarang, jenis kain sejuk, lembut, tidak mudah kedut, sangat selesa, sangat menarik serta bergaya
Aksesori: Lace dan Manik Exclusive Terbaru
Size : 36.38.40.42
4 pilihan warna yang memikat hati

Set Padanan Baju Melayu
Material : Sakura Silk / Satin Berkilat
Saiz : S,M,L,XL

"Anggun Syariah Sopan Bergaya Manis Sentiasa"




Kurung Moden Annasera

AYU MANIS BERGAYA

Kurung Moden Annasera yang direka khas untuk wanita masa kini. Menggabungkan fabrik berkualiti dan jaminan kualiti jahitannya. Special tau untuk raya tahun nie... Bakal menyerikan penampilan anda pemilik sejati...

Berkolar bulat, mempunyai hidden zip di belakang bagi memudahkan pemakaian dan span di bahu bagi memperkemaskan lagi penampilan si jelita. 

Lengan terbuka yang dikemaskan dengan hidden zip untuk BERWHUDUK. Potongan kain A cut dan pinggang separuh getah.

Koleksi yang menarik WAJIB ada dalam koleksi almari pakaian anda. Didatangkan dengan pilihan 4 warna exclusive dan hot. Sesuai digayakan untuk ke pejabat / kolej, majlis keraian dan dinner. Juga sesuai digayakan untuk raya juga tau.... ^_^

Material : High Quality Balotelli dan High Quality Songket Printed
Tebal, berat, jatuh terletak, flowy, tidak jarang, permukaan bertestur dan berserat, tidak panas, sangat diselasa di pakai sepanjang hari
Size : 40.42.44.46


"Anggun Syariah Sopan Bergaya Manis Sentiasa"





Kurung Songket Melati

INSPIRASI KEYAKINANMU

Kurung songkat yang direka khas untuk plus size saja. Memberi sumber inspirasi kepada anda untuk tampil lebih bergaya

Fabrik yang tidak jarang dan tidak melekap di badan. Material jenis sederhana berat, jatuh dan flowy. Kurung yang simple dihiasi dokoh lace emas yang cantik dan kemas, exclusive edition dan limited.

Lengan terbuka yang dikemaskan dengan hidden zip; MESRA WUDHUK. 

Span di bahu nampak terletak dan kemas. Menjadi keutamaan koleksi yang patuh Syariah. 

Design yang sangat cantik dan bergaya. Sangat sesuai digayakan untuk oleh dinner, majlis-majlis keraian yang bertema mahupun ke pejabat atau kolej juga sesuai digayakan. Mempunyai 4 rona warna HOT yang bakal menyerikan saat-saat indah dearest. ^_^

Saiz: 2XL.3XL.4XL.5XL.6XL.7XL


"Anggun Syariah Sopan Bergaya Manis Sentiasa"





Friday, 22 April 2016

Dress Tiara

INSPIRASI KEYAKINANMU

Wah!!! Dress yang sangat selesa, sopan dan nampak menarik dengan 3 tona warna yang sangat sepadan. Why not for Tiara Dress gaiss?

Potongan princess / kembang beralun. Tak panas, tak jarang, paling best susah kedut dan tidak melekat pada badan lagi. Patuh Syariah kan?? Potongan dah semestinya loose cutting. 

NURSING FRIENDLY. mempunyai hidden zip di dada membantu para ibu menyusukan bayi dengan selesa di mana juga. Dah tak perlu berkejar mencari nursing room. menyorok di celah-celah barang... hehe, biasanya begitu la kan...

WHUDUK FRIENDLY. Ada zip di lengan, mudah nak singsing bila nak ambil whuduk. Basah-basah tiada lagi,

Best nya juga dress nie ada kocek sisi di kiri dan kanan, boleh la di simpan handphone, kunci kereta dan puting bayi juga tau.... selamat, tak tercicir lagi dah lepas nie.. Hidden zip belakang juga disediakan bagi memudahkan pemakaian.

Didatang  dengan 6 warna yang bakal menceriakan dan memeriahkan suasana.

Material : Wolly Crepe
2 Saiz : Saiz M (S/M) XL (L/XL)


"Anggun Syariah Sopan Bergaya Manis Sentiasa"





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...